Skip to main content

Verdens bedste drikkevand

– filtreret og serveret i eksklusivt brand

Den rigtige filtrering og behandling af postevandet sikrer dig den rene smag, den miljørigtige servering og alle flaskevandets fordele – alt i én løsning – fra Waseen. Kvalitetssikret og filtreret drikkevand serveret i de eksklusive og smukke Waseen-flasker, direkte tappet på stedet – nemt og elegant. Vi står for det hele – du skal blot tappe vandet når det skal bruges. Alt fra installation, service, filtre, smukke Waseen-flasker og specialdesignede opvaskebakker er med i den aftalte pris. Vi tilpasser aftalen til dig og dine behov, således du får en perfekt, ressourcebesparende og økonomisk fordelagtig vandløsning.

Sådan kommer du i gang

Vi er klar til at hjælpe dig med den helt rigtige skræddersyede løsning. Waseen tilbyder dig et udvalg af taphaner, der passer til dine behov. Når du har valgt den taphane du vil have, installerer vi vores vandkøler med filter præcis hvor det passer dig bedst. Waseen-taphanen kobles på vandforsyningen. Dit serveringsklare vand fremstilles uden miljøforurenende transport af vand, flasker og returflasker. Vandet nedkøles, filtreres, tappes og serveres direkte på stedet. Flaskerne rengøres fra gang til gang i de specialdesignede opvaskebakker. Waseen står for al service, filterudskiftninger – alt er med i prisen.

Waseen-vand – den eksklusive smag af professionalisme

Philip Waseen har mere end 10 års erfaring med at levere og servere eksklusivt drikkevand til den danske restaurationsbranche. Du kan altid forvente et topniveau af service, professionalisme og engagement fra Waseen. Hos os er dine behov vores to-do-liste. Vi lytter til dine ønsker og leverer en gnidningsfri hverdag med markedets bedste vandløsning. Vi ved, at det vigtigste for dig og dine gæster er at have et anlæg der – uden driftsstop – leverer rent, lækkert og forfriskende vand.

Waseen – den personlige service frem for alt

Med Waseen får du en professionel leverandør, der rådgiver ud fra mange års erfaring på begge sider af bordet. Hos os er du ikke blot en kunde – du er centrum i vores hverdag. Vores serviceniveau er i verdensklasse, og du mødes altid af en engageret og personlig indstilling. Din vandløsning er vigtig for os, og vi lever efter filosofien om at den bedste løsning altid er den rigtigste. Hos Waseen vil vi vokse med vores kunders behov.

Vi leverer eksklusive og tilpassede vandløsninger til kontorer, restaurationer og private. Fra de største kæder til det unikke køkken.

Kontakt Philip Waseen i dag – på tlf. +45 2282 3223 – og oplev et flydende samarbejde fra start. Waseen – det holder vand.