Skip to main content

Husk vandet – kroppen har brug for det

Har du drukket nok i dag? Måske har du hørt det spørgsmål fra en kollega, hvis du har klaget over træthed eller hovedpine? Omkring 65 % af kroppen består af vand, og mængden af væske har betydning for, at kroppens processer fungerer godt og dermed for vores velbefindende og energiniveau. Drikker vi for lidt væske, døjer vi med alt lige fra nedsat koncentrationsevne og dårligere forbrænding til forstoppelse og hovedpine.

Det ved vi jo godt. Men sandheden er, at vi alligevel ofte undlader at drikke mindst halvanden liter væske i det daglige.

Vand fra hanen er det nemmeste, naturlige og miljøvenlige valg sammenlignet med vand på plastikflasker.

Men mange steder er både vandets smag eller temperatur, når det kommer ud af hanen, af en sådan karakter, at det ikke lige frem skærper vores appetit efter postevand.  Et hurtigt supplement til vandhanen bliver typisk læskedrikke eller vand på plastikflasker, som ikke gør noget godt for sundheden og miljøet.

Det kan vi nemt hjælpe jer med at ændre.

Waseen hjælper danske virksomheder med at installere et bæredygtigt alternativ, der fremmer lysten til at tage et glas med rent vand uden kalorier. Vores præsentable vandanlæg forvandler dansk postevand fra hanen til rent, friskt og nedkølet vand med eller uden blødt brus. Lige til at sætte på bordet i elegante karafler.

Kontakt os i dag på: +45 2282 3223 eller på info@waseen.dk